Montevideo

Nu har vi efter lite flygande tagit oss fram till Montevideo. Resan gick valdigt bra med tanke pa att vi flog i konservburkar. Ingen av oss har val direkt kroppar som ar anpassade for att sitta intrangda pa lite yta men vi klarade det med bravur.
Vi hittade snabbt till hotellet vi bokat och gav oss sedan ut for att hitta en lagenhet. Later kanske for er hemma att det kan vara ett uppdrag lite val stort att klara av for de tva dagar vi avsatt at det. vilket ar helt korrekt. Vi bokade darfor sju dagar pa ett hostel som vi ska bo pa. Bostadsmarknaden i Montevideo verkar relativt kranglig att ta sig in pa men vi kampar med nabbar.klor och sasmaningom sakert med dollar. Eftersom vi natten till idag gick och la oss ungefar klockan sju pa kvallen (vi hade stallt klockorna lite galet) sa vaknade vi valdigt tidigt idag sugna pa att ordma vara liv. Vi har varit runt till ett antal maklarfirmor och har fatt blandade besked. Det senaste vi besokte verkade faktiskt ha en lagemhet at oss men den verkar lite dyr. Ham berattade med stor gladje att det fanns en flatscreen och vakt 24h om dygnet. Jag har en kansla av att jag och Adam inte kommer utnyttja tvn sarskilt val med tanke pa var skrala spanska och Sten har ju aldrig varit nagon tvtittare. Vi kanske ska be honom ta bort tvn och sanka hyran?
Vi ar lite i valet och kvalet hur vi ska gora nu. Eventuellt ar vi sugna att resa lite i landet ett tag, vi fick reda pa att det ar gratis att campa. Eller sa stannar vi i har och ser till att fixa en lagenhet relativt snart, vilket inte verkar omojligt men kanske lite dyrt. Just nu vet vi bara att vi stannar i Montevideo i minst en vecka till da vi har bokat hostelet. Efter det far vi se.
Nu ska vi ut och besoka tva maklare till som har haft siestastangt fram till nu. Jag har aven fatt en tidning av en gubbe med massa lagenheter. Sa det ordnar sig garanterat till slut.
Vi ar alla vid gott mod och har halsan ifall nagon dar hemma undrar. Det ar alldeles fantastiskt roligt att vara i Sydamerika!
Hej! Oskar

Kommentarer
Postat av: affe

Jag har sett att ni har det bra! Har hackat mig in på ett ställe och övervakar er via satelit.

Buenos dias önskar Cyber-Affe

2009-09-17 @ 21:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0